CAFETARIA TELDERSWEG ROTTERDAM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 161 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Teldersweg Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 20:28 Goede service, eten en bezorging!
22 aug 2022 om 19:52 Was weer heerlijk eten. Heb genoten
21 aug 2022 om 18:07 Eten was warm en netjes op tijd milkshake was ook
15 aug 2022 om 20:51 Toen dit restaurant nog niet was aangesloten bij Thuisbezorgd.nl was dit altijd prima. Tegenwoordig duurt het gigantisch lang, terwijl wij op zo'n 300 meter afstand wonen. Slecht... Echt slecht... En jammer, want het eten is uitstekend
7 jul 2022 om 21:48 Ondanks dat ik maar op 350m afstand was had ik een lauw broodje en koude frietjes. Besteld om 19u voor 19:45u en het eten kwam pas om… 20:18u. Als er geen slapende kinderen in bed lagen was ik het wel gaan halen Nog een keer? Sorry maar nee
4 jul 2022 om 11:56 Niet warm en de bitterballen kwamen kapot aan. Bovendien geen mosterd.
1 jul 2022 om 22:56 Prima service, eten was goed vooral de milkshakes!
29 jun 2022 om 11:55 Goeie service perfect en heel aardig personeel.
29 jun 2022 om 1:07 Eten kwam te laat, milkshake door gehaald en slechte communicatie met de snackbarmedewerkers.
26 jun 2022 om 0:20 Om 17 uur besteld voor zo snel mogelijk . Om 18 uur gebeld met de vraag wast mijn bestelling bleef .was net de deur uit . Jammer het eten is voortreffelijk .
20 jun 2022 om 12:39 Eten werd een kwartier vroeger dan gepland afgeleverd en kapsalon niet zoals verwacht. Heel veel knoflooksaus en helemaal geen sambal. Ook de lamsshoarma was niet lekker, erg veel heel kleine stukjes. Eerder ook besteld maar toen was het prima en op
15 jun 2022 om 22:39 FANTASTISCH ETEN HEERLIJK,de bezorging was evengoed SUPER IK BESTEL OPZEKER MEERDERE KEREN